Webdesign

Webdesign

WebdesignKP Internet is dé specialist op het gebied van webdesign. Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk. Het is uw visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug. De kunst van ons vak webdesign is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van uw bedrijf. Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van uw bedrijf?

Een gratis website maken of een professionele website laten maken: het blijft voor de meeste bedrijven een lastige keuze. Ze twijfelen tussen deze twee opties en kiezen daarom vaak voor een halfslachtige middenweg: een website laten maken door studenten. Geen slim idee, want studenten maken vaak gebruik van voorgeprogrammeerde website templates om snel een website te maken. Het bedrijf wordt vervolgens opgezadeld met een onvoltooide dertien-in-een-dozijnwebsite die zwaar tekort schiet in functionaliteit en waarbij geen technische ondersteuning bij problemen wordt geleverd. Een website laten maken is dus anno nu iets anders dan een website maken met een gratis software programma of door een student die wat wil bijverdienen.

U wilt natuurlijk één ding weten: wat is nu de kostprijs voor een website laten maken? We kunnen u geruststellen: dat valt heel erg mee! Bij KP Internet maken we al professionele maatwerk websites vanaf slechts 395 euro. U kunt rekenen op kwaliteit, toekomstbestendigheid, responsive webdesign, vindbaarheid in Google en verregaande service en ondersteuning.

Hoe wordt uw website gemaakt?

1. Intakegesprek website laten maken

Wilt u een nieuwe website laten bouwen? Tegen een relatief goedkope prijs en niet door een stel studenten? Maak van vrijblijvend een afspraak. Tijdens een intakegesprek worden al uw wensen in kaart gebracht en wordt uitgebreid besproken welke functionaliteiten in uw website geïmplementeerd kunnen worden. Ook bespreken we welk CMS systeem uit eventueel wilt gebruiken. Op verzoek kunnen wij vooraf tevens een schets van de nieuwe website maken om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een offerte, met daarin gespecificeerd alle kosten, die op maat is samengesteld voor uw situatie.

2. Website ontwerpen

Op basis van uw specifieke behoeften en gewenste functionaliteiten stellen wij een optimaal ontwerp voor uw website voor. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander welk ontwerp bij een specifieke bedrijfstak past. Het spreekt voor zich dat wij niet rusten voordat u 100% tevreden bent over het gemaakte ontwerp.

3. Website bouwen

Na de voorgaande fasen begint het daadwerkelijke bouwen van de website. Onze specialisten zorgen dat de website op technisch gebied degelijk in elkaar zit en implementeren de techniek in het vooraf samengestelde ontwerp. Blijft u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom uw nieuwe website? Geen probleem, want via een speciale link kunt u altijd zien hoever uw website gevorderd is.

4. Website online

Het is zover; uw website is ontworpen, gebouwd, gevuld met content en helemaal gereed om online geplaatst te worden. Alle basisvoorwaarden zijn aanwezig om van uw website een groot succes te maken.