Onderhoud van uw website

Onderhoud van uw website
Onderhoud website

Er komt meer kijken bij het beheer van een website dan u denkt. Met regelmaat moet de website worden bijgewerkt naar nieuwe versies, waarbij gecontroleerd moet worden op eventuele fouten. Daarnaast zorgt het gebruik van bepaalde systemen voor de nodige vragen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.
Onderhoud

U kunt bij ons een servicecontract afsluiten voor uw website. Dit servicecontract houdt in dat wij uw website up-to-date houden door regelmatig nieuwe versies van uw eventuele cms systeem, webshop en extensies etc te installeren. Voor het updaten maken wij een complete backup van uw website. Na een update controleren wij op eventuele fouten en de werking van de website.

Ondersteuning

Verder kunt u bij ons terecht wanneer u vragen heeft bij het gebruik van uw website. Dit kunnen vragen zijn over het cms of webshop zelf of over extensies of modules. U kunt gebruik maken van onze support via telefoon, e-mail en chat. Wij werken niet met een strippenkaartsysteem, maar op basis van fair use.

Servicecontract aanvragen

Een servicecontract voor websites heeft u al vanaf € 120 per website per jaar. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan . U ontvangt deze via e-mail. Wij zullen met u contact opnemen voor verdere informatie